Til en havfrue-fødselsdagsfest kan man lave spiselige havfrueperler som snack.
De her er lavet efter en opskrift på pop-cakes, altså de der kager der sidder på pinde.
Faktisk består de bare af en smuldret kage, som er rørt sammen med en blanding af smør, flødeost og lidt flormelis. Dette gør “dejen” blød og nem at forme. Form kugler i den størrelse du ønsker perlerne skal være, sæt evt. en tandstik i til at holde i når de skal dyppes i candy melts og stil dem på køl.
Smelt nogle helt hvide candy melts, så de bliver så flydende som muligt. Det kan være godt at røre noget kakaosmør i pulverfom i, det gør det nemmere at få det flydende.
Dyp havfrueperlerne i candy melts en ad gangen og lad dem tørre på bagepapir eller ved at stikke tandstikken ned i noget flamingo.
For ekstra effekt kan du male en smule perlemors pulver på med en tør pensel, når perlerne er tørre. Jeg har købt noget hos SpecialKøbmanden -det er små bøtter, men det rækker langt.
Tag tandstikkerne forsigtigt ud (hvis du ikke har gjort det tidligere) og placer havfrueperlerne på muslingeskaller, så er de klar til servering 🙂
Havfrue-perlerne kan laves en dag eller to i forvejen, hvis de opbevares tørt og køligt (læs og følg instrukserne på candy melts pakken)