Lidt anderledes struktur

Den sidste måneds tid har været rimelig travl. Alt er stadig rimelig nyt for mig og jeg prøver at finde den bedste måde at gøre tingene på og lære hvordan jeg rent faktisk gør det.
Og jeg har arbejdet på et eksamens projekt om siden her (tænkte at jeg ligeså godt kunne slå det sammen). Jeg har skrevet om indholdet, mine mål for siden, filmet, lavet tests osv.
Testene viste mig at menuen/ navigationen skulle være anderledes.
Så jeg vil lave mindre fødselsdags-blogs, med en ide ad gangen -og så har jeg lavet en side der hedder Fødselsdagfester, hvor man kan se alle de samlede ideer til en temafest, opdelt efter tema.

På denne måde håber jeg at kunne lave flere blogs og jeg håber at det vil gøre det nemmere for dig at finde rundt på siden & finde ideer 🙂
Men, i starten bliver jeg nok nødt til at lave nogle blogs med noget af det der allerede har været i de lange, samlede tema-fest blogs, som jeg startede ud med. Så hvis du har fulgt med fra start, håber jeg du vil tilgive, at jeg viser noget du måske har set før.
-jeg skal til eksamen vise noget om at bruge sociale medier, så jeg skal lave en del posts af forskellige slag om/ til det den næste måneds tid 🙂
Min langsigtede plan er, at der skal være ideer & inspiration til ca. 30 tema fester i alt, samt blogs med en masse andre forældre/ børne relaterede ting & sjove aktiviteter, som jeg håber vil give dig masser af inspiration, gode råd & sjov!