Perlefyldte chokolade muslinger

Chokolade muslinger guideDa Philomena sidst havde fødselsdag, ville hun vildt gerne have et hav-tema.

Så vi gik i gang med at finde på hvad de skulle lave og spise -og fandt på disse chokolade muslinge snacks 🙂

Chokolade muslinger guideHvis du også vil prøve, skal du bruge dette her:

  • hvid chokolade eller candy melts (vi brugte candy melts fordi vi havde nogen der var MEGET hvide og det var det vi gerne ville have -brug det du har lyst til og farv evt. chokoladen med en smule geléfarve 😉 )
  • madeleine kageforme, dejskraber/ ske & pensel
  • kakaosmør pulver (jeg fandt det i Specialkøbmanden)
  • kuglerundt slik (vi brugte tyggegummi og pinocchio kugler

Chokolade muslinger guideStart med at smelte lidt kakaosmør pulver og smør dine madeleine forme.

Så smelter du noget chokolade (ikke det hele) og putter i formene med en ske, dejskraber eller hvad end der virker for dig 🙂 Lad det tørre/ stivne.

Chokolade muslinger guideNår de er stivnet HELT tages muslingeskallerne forsigtigt ud af formene og smelt så lidt mere chokolade (vi farvede det lidt).

Chokolade muslinger guideSæt skallerne “mod” hinanden (jeg fandt en mini-rugbrødsform de kunne stå i) og put så lidt chokolade ind i chokolade muslingerne, så det “limer” delene sammen.
Før chokoladen størkner helt placeres “perlerne”.

Sæt chokolade muslingerne smukt op og servér 😉

(og jo, de kan sagtens laves et par dage i forvejen, bare opbevar dem tørt og køligt og uden for rækkevidde af lækkersultne pilfingre 🙂 )

*Candy melts er forresten en form for chokolade, det er ret sødt og kan smeltes i mikro-oven.
Det kan være en smule tricky at få det helt flydende, men put noget kakaosmør pulver i undervejs, det gør det en del nemmere 😉

Chokolade muslinger guide